-

Wie jarig is, trakteert: €100 shoptegoed bij je boeking in september

Chalet.nl blaast dit jaar 25 kaarsjes uit en dat vieren we met cadeaus! Want wie zijn wintersport in september boekt, ontvangt maar liefst €100 shoptegoed om te besteden bij Intersport Twinsport-winkels én online.

De giftcard is geldig op de gehele wintersportcollectie. En omdat wij geloven in delen, krijgen je medereizigers er ook nog een mooie verrassing bij. Zij ontvangen namelijk 20% korting op één artikel naar keuze uit de wintersportcollectie. Samen op pad dus, om je - van helm tot handschoenen - in het nieuw te steken.

Hoe kom ik aan €100 shoptegoed van Intersport Twinsport?

Het is heel simpel: boek in september je wintersportvakantie bij Chalet.nl. That’s it! Minimaal 4 weken vóór vertrek ontvang je jouw giftcard met €100 shoptegoed (per mail), zodat je ruim de tijd hebt om je wintersportuitrusting aan te vullen. Het shoptegoed is geldig tot 4 mei 2025.

Waarom in september boeken bij Chalet.nl?

Natuurlijk is september de maand om je wintersport te boeken vanwege dit lekkere extraatje. Want laten we eerlijk zijn; met €100 shoptegoed, en 20% korting voor je reisgenoten, wordt het plannen van je vakantie nóg leuker.

Maar er is meer: september is namelijk óók ideaal vanwege de ruime beschikbaarheid van chalets en appartementen. Vroeg in het seizoen heb je nog veel te kiezen en is de kans groter dat jouw droomaccommodatie nog te boeken is. Bovendien is september de maand van vroegboekaanbiedingen!

De tijd tikt... boek nu, want september is zo voorbij

Wacht niet langer en maak je wintersportavontuur nog feestelijker met €100 shoptegoed van Intersport Twinsport én extra shopkorting voor je medereizigers. Wees er snel bij, want voor je het weet is september voorbij en mis je deze unieke kans. Klaar om je droomaccommodatie te boeken?

Klik hier en regel het vandaag nog!

Voorwaarden Intersport Twinsport Giftcard €100

  • Hoofdboekers krijgen een Intersport Twinsport Giftcard t.w.v. €100 bij het maken van een boeking op Chalet.nl.
  • Medereizigers van de boeking ontvangen 20% korting op één artikel naar keuze.
  • De giftcard en 20% kortingscodes zijn in te wisselen bij Intersport Twinsport-winkels en online.
  • De giftcard geeft eenmalig recht op een shoptegoed van €100 bij een minimale winkelbesteding van €200.
  • De giftcard en 20% kortingscodes zijn alleen geldig op de wintersportcollectie.
  • De giftcard en 20% kortingscodes zijn te gebruiken tot en met 04.05.2025.
  • De giftcard en 20% kortingscodes worden minimaal 4 weken voor de aankomstdatum van de geboekte wintersportvakantie per mail verstuurd.
  • De boeking dient gemaakt te worden tussen 01.09.2024 en 30.09.2024.
  • Deze actie is niet te combineren met andere acties.
  • Bekijk hier ook de overige voorwaarden.

Misschien vind je dit ook leuk: