-

Chalet.nl blaast 25 kaarsjes uit en pakt uit met jubileumacties

Op 1 september 1999, precies 25 jaar geleden, stapte een trotse ondernemer bij de Kamer van Koophandel naar buiten met een belangrijk document in de hand: de officiële inschrijving van Chalet.nl B.V. – een reisorganisatie gespecialiseerd in wintersportvakanties.

Wat begon als een bescheiden onderneming op een Woerdense zolderkamer, is uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de wereld van wintersport. En dat wordt met trots én taart gevierd.

Van zolderkamer tot bloeiend kantoor: hoe het allemaal begon

De eerste wintersportvakanties van Chalet.nl werden vanaf een zolderkamer in Woerden georganiseerd. Geen gedoe, gewoon met een telefoon, een flinke portie enthousiasme en heel belangrijk: de focus op persoonlijk contact. Al snel werd duidelijk dat deze kleine organisatie, grote plannen had. In 2003 werd een dynamische website gelanceerd, waardoor Chalet.nl steeds meer wintersporters wist te bereiken. De zolderkamer werd ingeruild voor een kantoor dat groot genoeg was om het enthousiasme en de ambities van het groeiende team te huisvesten.

Groot gegroeid, klein gebleven: de unieke kracht van Chalet.nl

De groei zette door, o.a. in België met Chalet.be. En met de overname van twee organisaties in Frankrijk en Oostenrijk, om de service ter plaatse verder te ondersteunen, ontwikkelde Chalet.nl zich tot een organisatie van formaat, die zich stevig staande houdt tussen de grote spelers: een onderneming die hetzelfde en méér kan bieden, maar die in de kern altijd klein en bescheiden is gebleven. Het vriendelijke, familiaire karakter en de directe, persoonlijke aanpak staan nog steeds centraal en maken van Chalet.nl een unieke reisorganisatie waar we méér dan trots op zijn.

Jubileumacties onder de afbeelding.Infographic 25-jarig jubileum deel 1

Infographic 25-jarig jubileum deel 2

Jubileumacties: feest voor iedereen!

Nu, 25 jaar later, is het tijd om terug te blikken en te vieren. Met een feestelijke taart in 25 stukken, precies genoeg voor alle collega’s. Stuk voor stuk gepassioneerde wintersporters die elke dag met liefde de mooiste vakanties naar de sneeuw verzorgen. Maar een jubileum vier je natuurlijk niet alleen. Daarom hebben we een paar speciale acties in petto. Vier jij het 25-jarig jubileum met ons mee? Dit staat je te wachten:

€150 cadeaubon voor vaste klanten

Zonder trouwe klanten, geen Chalet.nl. Daarom ontvangen alle klanten die in de afgelopen 8 jaar een boeking hebben gemaakt een persoonlijke, digitale cadeaubon t.w.v. €150. Een mooi bedrag om te gebruiken bij het boeken van een volgende onvergetelijke wintersportvakantie. Als waardering voor het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld in het verleden. Dank je wel!

De cadeaubonnen zijn op 1 september '24 aan het einde van de middag per e-mail verstuurd, dus controleer gauw je inbox (en evt. je spamfolder). En goed om te weten: de boeking kan gemaakt worden tussen 01-09-2024 en 31-12-2025 voor je wintersport met uiterste datum 30-04-2026, dus is niet alleen geldig voor winter 2024/2025, maar óók voor winter 2025/2026!

€100 shoptegoed bij Intersport Twinsport

Voor nieuwe klanten hebben we natúúrlijk ook een cadeau! Boek jij in september je wintersportvakantie via Chalet.nl, dan ontvang je maar liefst €100 shoptegoed voor de wintersportcollectie van Intersport Twinsport. Een mooi extraatje om je wintersportuitrusting aan te vullen met bijvoorbeeld een nieuwe helm of handschoenen. En als extra verrassing krijgen je medereizigers 20% korting op één artikel naar keuze. Zorg dat je deze unieke kans niet mist en boek je wintersport in september!

Gratis skiën bij De Uithof in Den Haag

En als klap op de vuurpijl zijn er maar liefst 25 tickets te vergeven voor skihal De Uithof in Den Haag, zodat je alvast in de stemming kunt komen voor je volgende wintersportavontuur. Kans maken op tickets? Volg Chalet.nl op Instagram en ontdek hoe je kunt winnen.

Actievoorwaarden

Misschien vind je dit ook leuk: