-

Ontvang jouw gratis wintergids vól inspiratie!

Het wintersportgevoel begint bij ons met een lawine aan inspiratie! Kan je ook niet wachten tot je volgende wintersport begint? Dan hebben we nu iets heel leuks voor je: wintergidsen bomvol informatie over jouw skigebied: de beste pistes, fijne berghutten voor de lunch, restauranttips voor 's avonds, leuke dingen om te doen als je even niet wilt skiën, en meer!

Schrijf je in en ontvang jouw wintergids nu

Een schat aan informatie uit het skigebied waar jij naartoe gaat. Dat wil je toch niet missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt de wintergids van jouw skigebied helemaal gratis. Daarnaast krijg je 1x per week een nieuwsbrief met accommodatietips, aanbiedingen en leuke acties. Uitschrijven kan op elk moment, dus daarvoor hoef je het zeker niet te laten. Ben je niet ontzettend nieuwsgierig naar wat er allemaal te beleven is in het skigebied waar jij naartoe gaat? Dat dachten we al! Klik op jouw skigebied, schrijf je in, en jouw wintergids valt per e-mail direct op je digitale deurmat. Makkelijk te downloaden en helemaal gratis. Veel plezier met lezen!

Wintergids wintersport inspiratie

Wintergids Les 3 Vallées

Wintergids Les 3 Vallées

Het is het grootste aaneengesloten skigebied van Europa én een van de populairste skigebieden van Frankrijk: Les 3 Vallées. Een wintersportparadijs met ruim 600 km aan pistes. Ga jij dit seizoen naar een van de fantastische dorpen in het gebied? Lees dan snel verder, want dit staat jou aankomende winter te wachten.

Schrijf je nu in: ontvang de Wintergids van Les 3 Vallées gratis!

Wintergids Paradiski La Plagne

Wintergids Paradiski La Plagne

La Plagne staat bekend om de honderden kilometers aan pistes. Maarliefst 425 km - waarvan 70% boven de 2.000 m ligt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wist je dat je het hele skigebied kunt doorkruisen via blauwe pistes? Ideaal voor beginners. En de helft van de pistes zijn rood of zwart, dus ook voor de fanatiekelingen genoeg uitdaging. Ga jij komend seizoen die kant op? Dit staat jou aankomende winter te wachten.

Schrijf je nu in: ontvang de Wintergids van La Plagne gratis!

Wintergids Zillertal

Wintergids Zillertal

Het is een van de populairste skiregio's van Oostenrijk: het Zillertal. Een wintersportparadijs bestaande uit 4 skiregio's met maar liefst 548 km aan pistes. Ga jij dit seizoen naar een van de fantastische dorpen in het gebied? Lees dan snel verder, want dit staat jou aankomende winter te wachten.

Schrijf je nu in: ontvang de Zillertaler Wintergids gratis!