-

Data Dutchweek Winter 2025 bekend!

Dutchweek Winter 2025 komt terug! Aankomend seizoen staan er weer fantastische feesten gepland in de Alpen. Wil jij erbij zijn? Ontdek hier de data, eventdetails én beschikbare accommodaties in de betreffende skigebieden en dorpen.

Wanneer is Dutchweek 2025?

Dit jaar staan er in verschillende landen en skigebieden maar liefst 6 (!) Dutchweeks op de planning. Klik op de datum/locatie voor meer informatie over het betreffende event.

Dutchweek in Oostenrijk

Dutchweek in Italië

Dutchweek feestende mensen

Dutchweek Zell am See/Kaprun 2025

Van woensdag 15 t/m zaterdag 19 januari 2025 én van woensdag 12 t/m zaterdag 16 maart 2025 staat Dutchweek gepland in Zell am See - Kaprun. En het is alweer de 8e (!) editie. De kick-off is een van de grootste en mooiste feesten in Oostenrijk. Wist je dat je met je skipas (de Alpin Card) in zowel Zell am See als Kaprun, maar óók in Saalbach terecht kunt? Dus waar je ook verblijft, maakt niet veel uit, want skiën/boarden kan overal en op elke hoek is het feest. Ook de Early Bird Ski Tour komt terug: vroeg op en onder leiding van een gids als allereerste naar beneden over strak geprepareerde pistes, met ontbijt bij Franzl toe. Tickets koop je hier voor 15 t/m 19 januari en hier voor 12 t/m 16 maart.

Accommodaties in Zell am See/Kaprun

Dutchweek rodelen

Dutchweek Saalbach 2025

Van woensdag 22 t/m zaterdag 26 januari 2025 én van zaterdag 15 t/m zaterdag 23 maart 2025 staat Dutchweek gepland in Saalbach. Het skigebied vormt hét toneel voor een van de grootste en meest spectaculaire feesten in de Alpen. Met een verblijf in Saalbach en de Alpin Card (skipas), is het één groot feest, want je kunt niet alleen skiën in Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn, maar ook in Zell am See - Kaprun. Tickets koop je hier voor 22 t/m 26 januari en hier voor 15 t/m 23 maart.

Accommodaties in Saalbach

Mensen skien ondergaande zon

Dutchweek Gerlos 2025

Van dinsdag 25 t/m zaterdag 30 maart 2025 is het weer Dutchweek in Gerlos. Het dorp dat op zichzelf al bekend staat om de bruisende après-ski. Moet je nagaan hoe het er met Dutchweek aan toegaat. What happens in Gerlos, stays in Gerlos zullen we maar zeggen. Dit jaar is het de 9e keer dat Dutchweek in Gerlos neerstrijkt en dat gaat gepaard met ultieme winterfestival-vibes voor maar liefst 5 hele dagen. Elke dag een artiest, bandjes, DJ's..., deze seizoensafsluiter wil je zéker niet missen! Tickets koop je hier.

Accommodaties in Gerlos

Klik hier en vind jouw accommodatie in Gerlos van 22 t/m zaterdag 29 maart 2025. Chalets en appartementen zijn over het algemeen per week te boeken. Wil jij maar een paar dagen gaan? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Feest Dutchweek

Dutchweek Sauze d'Oulx 2025

Van zaterdag 15 t/m zaterdag 23 maart 2025 staat Dutchweek gepland in Sauze d'Oulx, een wintersportdorp in skigebied Via Lattea. Skiën in Italië is op zich al een feestje, want het land staat bekend om de goede sneeuwcondities, perfect geprepareerde pistes, vele zonuren en fantastisch eten. Voeg daar Dutchweek aan toe en je zit per definitie in de wintersporthemel. Tickets koop je hier. Voor een groep van 19-26 personen hebben wij een chalet op 1,5 kilometer van Sauze d'Oulx. Inclusief catering en vlakbij de piste en skilift, zo sta je direct in verbinding met het grootse Via Lattea. 

Afbeeldingen: © Copyright: Dutchweek.nl